Mind-Body Eating Coaching

Omdat Way Back Home nu eenmaal ook voor de weg terug naar ons eigen lichaam staat, zal ik je met veel plezier, begrip en enthousiasme begeleiden als Mind-Body Nutrition Coach. In deze sessies gaan we focussen op het opnieuw aangaan van de verbinding tussen lichaam en geest, de psychologie van ons eetgedrag en andere uitdagingen met eten, het eigen lichaam en lichaamsbeeld. Hierbij volgen we de principes van Institute for Psychology of Eating. De deuren van mijn online praktijk staan open voor iedereen die graag weer meer in verbinding willen komen met zijn of haar eigen lichaam, oude eet- of gedragspatronen achter zich wil laten, meer energie en plezier in het leven wil ervaren en ontdekken wat de diepere boodschap is achter onze uitdagende symptomen en emoties. De coaching is voor iedereen die wil ontdekken hoe zijn/haar unieke lichaam en ziel gevoed willen worden, en dit vanuit respect voor zichzelf, de natuur en het leven op een ongedwongen manier in actie wil brengen. Interesse? Stuur dan een berichtje via het onderstaande contactformulier.

 
Neem contact met ons op

Een-op-een sessies en consult

Toch liever een-op-een afspreken? Dat kan natuurlijk ook, in persoon of online! Boek een van de onderstaande een-op-een sessies. 

 

1:1 Begeleide Shinrin-yoku sessie in het bos

Een Shinrin-yoku boswandeling met de gids alleen, voor wie even meer privacy en ruimte wil hebben. Eventueel rond een bepaald onderwerp dat u op dit moment bezighoudt, waarbij een stapje terug doen en reflecteren kan helpen. Datum en locatie n.o.t.k. Duur: 3 uur.

1:1 Consult: Shinrin-yoku / Bosbaden

Een presentatie gebaseerd op mijn ervaring als een actieve ANFT bostherapie gids, mentor en mede-voorzitter van de Europese Raad van de Association of Nature and Forest Therapy. Informatie over de geschiedenis, voordelen, onderzoeksstudies, technieken en interessante weetjes over bosbaden. Ruimte voor vragen en antwoorden. Bij online sessies maken we gebruik van een video call via Zoom. U ontvangt een Zoom link per email, het is dus niet nodig om speciale programma's of apps te installeren. Duur: 90 minuten.


1:1 Consult: Shinrin-yoku technieken voor thuis en op het werk

Voor als het niet elke week lukt om naar het bos te komen. Een handige toolkit met op Shinrin-yoku gebaseerde technieken om meer verbinding, rust, innerlijke vrede te brengen in het dagelijkse leven, thuis of op het werk. Ruimte voor vragen en antwoorden. Bij online sessies maken we gebruik van een video call via Zoom. U ontvangt een Zoom link per email, het is dus niet nodig om speciale programma's of apps te installeren. Duur: 90 minuten.

Photo credits: Melanie Uhkoetter, Krystle Woods


The way we do nature walks is the way we do life. - walk participant