Mind-Body Connection Coaching

Om het Way Back Home aanbod uit te breiden ben ik op dit moment een nieuwe opleiding aan het volgen, namelijk tot Mind-Body Eating Coach aan de Institute for Psychology of Eating. De deuren van mijn (online) praktijk gaan binnenkort open zodat ik mensen mag begeleiden die graag weer meer in verbinding willen komen met hun eigen lichaam, hun oude eet- of gedragspatronen achter zich willen laten en ontdekken wat de boodschap is achter hun lichaamsklachten en eetgedrag. Voor degenen die willen leren hoe zij hun lichaam en ziel moeten voeden om van hun (lichamelijke) klachten af te komen en vrede willen sluiten met hun eigen lichaam, vanuit respect voor de natuur die wij ook zijn. Mocht u alvast interesse hebben in deze coaching, stuur dan een berichtje via het onderstaande contactformulier.

Neem contact met ons op

Een-op-een sessies en consult

Toch liever een-op-een afspreken? Dat kan natuurlijk ook, in persoon of online! Boek een van de onderstaande een-op-een sessies. 

 

1:1 Begeleide Shinrin-yoku sessie in het bos

Een Shinrin-yoku boswandeling met de gids alleen, voor wie even meer privacy en ruimte wil hebben. Eventueel rond een bepaald onderwerp dat u op dit moment bezighoudt, waarbij een stapje terug doen en reflecteren kan helpen. Datum en locatie n.o.t.k. Duur: 3 uur.

1:1 Consult: Shinrin-yoku / Bosbaden

Een presentatie gebaseerd op mijn ervaring als een actieve ANFT bostherapie gids, mentor en mede-voorzitter van de Europese Raad van de Association of Nature and Forest Therapy. Informatie over de geschiedenis, voordelen, onderzoeksstudies, technieken en interessante weetjes over bosbaden. Ruimte voor vragen en antwoorden. Bij online sessies maken we gebruik van een video call via Zoom. U ontvangt een Zoom link per email, het is dus niet nodig om speciale programma's of apps te installeren. Duur: 90 minuten.


1:1 Consult: Shinrin-yoku technieken voor thuis en op het werk

Voor als het niet elke week lukt om naar het bos te komen. Een handige toolkit met op Shinrin-yoku gebaseerde technieken om meer verbinding, rust, innerlijke vrede te brengen in het dagelijkse leven, thuis of op het werk. Ruimte voor vragen en antwoorden. Bij online sessies maken we gebruik van een video call via Zoom. U ontvangt een Zoom link per email, het is dus niet nodig om speciale programma's of apps te installeren. Duur: 90 minuten.

Photo credits: Melanie Uhkoetter, Krystle Woods


The way we do nature walks is the way we do life. - walk participant