Shinrin-yoku Retreats... De natuur als therapeut.

Voor de ultieme Shinrin-yoku ervaring, het volledige opladen van uw batterijen, om gemoedsrust en uw ware zelf te vinden, de natuur op een geheel nieuwe en diepere manier waar te nemen, om natuurlijk mindful te worden en uw fysieke, geestelijke en spirituele gezondheid een enorme boost te geven, kunt u zichzelf trakteren op een van de Shinrin-yoku retreats in Nederland, Noorwegen of op een van de andere magische locaties midden in de natuur. Lees verder op deze pagina over de verschillende retreats die we voor u hebben voorbereid of neem contact op voor meer informatie. 

Shinrin-yoku Retreat in Nederland

De Shinrin-yoku Retreat in Nederland zal plaatsvinden in april 2019. Op deze pagina, op Facebook en Instagram van Way Back Home vindt u hier binnenkort wat eer informatie. Mocht u alvast vragen hebben dan kunt u een berichtje sturen via het onderstaande contactformulier.

Neem contact met ons op

Shinrin-yoku retreat in Noorwegen

De Shinrin-yoku Retreat in Noorwegen is onze uitnodiging voor iedereen om zijn/haar verbinding met de natuur, met zichzelf en met anderen te herontdekken door een begeleide verdieping in de ademberovende natuur in de omgeving van de Noorse Nøsen Yoga Retreat, een stijlvolle luxe berghut, omgeven door heldere meren, weiden, watervallen en bossen. Het programma van de retreat is speciaal samengesteld om je te helpen je zintuigen te openen, natuurlijk mindful te worden en te ontspannen zodat je je direct verbonden, kalm en verfrist voelt. De gidsen, opgeleid door de Amerikaanse Association of Nature and Forest Therapy, zijn getraind om je zintuigelijke waarneming te versterken en de verbinding met het hier en nu, de natuur en het lichaam te ondersteunen. Zij kunnen je helpen om je tempo te verlagen, je gedachtenstroom op een natuurlijke manier te verlangzamen en contact te herstellen met je eigen lichaam en met het hier en nu. De gidsen werken samen met de natuur, werken als luisterend oor en hebben ook een steunende functie waardoor er een ideale ruimte ontstaat voor de deelnemers om te ervaren wat de natuurlijke omgeving op dat moment te bieden heeft. De retreat is een echte traktatie voor iedereen die op zoek is naar meer verbinding, focus, creativiteit en ontspanning waarbij ook het immuunsysteem en hun fysieke, geestelijke en spirituele gezondheid een enorme boost krijgt. 

Waar 
Adres: Nøsen Yoga Retreat lodge, Nøsasvingen 19 Panoramavegen 2960, Røn, Noorwegen
Taal
Engels, met eventuele vertalingen naar het Nederlands en Noors, indien noodzakelijk
Wanneer & Meer informatie
De volgende Shinrin-yoku retreat in Noorwegen zal plaatsvinden in de zomer van 2019. De details vindt u binnenkort op deze pagina of neem contact op met ons voor meer informatie! 

ANFT Shinrin-yoku gids Silje Michaela Kvalheim

c556ce5c-2c79-4d76-bea3-7e638867b454jpg

Silje is bostherapie gids getraind door de Amerikaanse Association of Forest Therapy Guides and Programs. Silje is een intuïtieve en an intuitive en zintuiglijke gids en natuurliefhebber die leeft voor de ”belichaming”, instinctief leven en connectie en relatie tussen mensen en de natuur. Zij werkt als gids en kunstenares, danseres en heeft daarnaast veel ervaring met embodiment work, yoga en verschillende mindfulness oefeningen. Voor meer informatie zie haar Skogsbad - Shinrin-Yoku website of volg haar Facebook pagina.

ANFT Shinrin-yoku gids Kat Novotna

adab940c-2b06-461e-bb18-ca5bee3d17b5jpg

Kat is bostherapie gids getraind door de Amerikaanse Association of Nature and Forest Therapy Guides and Programs. Haar passie en element is het creëren van een aangename en inspirerende sfeer in een groep en om mensen te helpen hun tempo te verlangzamen, te ontspannen en diepe verbinding aan te gaan met de natuur, met hun ware zelf en andere mensen. Als gids combineert ze de technieken van bostherapie met creativiteit in elke vorm en meditatieve melodische zen percussie (Guda drum). Zie ook haar website Way Back Home of volg haar op Instagram of Facebook.


Interesse of vragen? Gelieve het onderstaande contactformulier te gebruiken. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Retreat Contact Form