Katreative: Het handbeschilderde kledingmerk met 100% van de winst voor Trees for All.

Emailpng

Katreative is mijn eigen modemerk met unieke kleding die ik zelf beschilder. Door middel van Katreative kunnen wij samen nieuwe bomen laten planten. Hoe werkt dat?

100% van alle winst van de verkoop van mijn handbeschilderde kleding wordt gedoneerd aan Trees for All, een Nederlandse stichting die ervoor zorgt dat er nieuwe bomen worden geplant in Nederland, Bolivie en Oeganda. Als u een kledingstuk bestelt in de webwinkel van Katreative op Etsy dan ga ik 100% van de winst (excl. verzendkosten) doneren aan Trees for All. Op deze manier creëren we een prachtige keten van positieve energie, beginnend bij:

  • Mijzelf – want ik ben erg blij om mijn creatieve passie en energie te gebruiken om iets unieks te creëren voor u
  • Uzelf – blij omdat u een uniek kledingstuk ontvangt dat speciaal en met liefde is gemaakt voor u, en dat u hierdoor nog een groot bedrag gaat doneren aan Trees for All 
  • Wellicht een derde persoon - die een Katreative kledingstuk als cadeautje van u zal ontvangen
  • Stichting Trees For All - die onze donatie kan gebruiken voor het planten van nieuwe bomen 
  • Hopelijk zo veel mogelijk nieuwe bomen in Nederland en in de tropen!  

Wassen & strijken

De kleding is handbeschilderd met gebruik van textielverf en -markers van hoge kwaliteit die gefixeerd worden zodat deze in de wasmachine op 40°C gewassen kan worden. Graag binnenste buiten wassen en strijken, en nooit direct over de schildering strijken.


Wilt u graag een bestelling plaatsen of hebt u nog vragen? Stuur dan een berichtje via het onderstaande contactformulier.Als miljoenen mensen hun kleine bijdrage leveren, kunnen ze de wereld veranderen. - Howard Zinn