Workshop Reis door de Elementen 

(2x1 dag)

Ga mee op reis door de elementen! Tijdens deze serie van twee workshops in de natuur ontdek je jouw eigen natuur. Voel de oerkracht van de elementen in jezelf! Ontspan en geniet van bosbaden, mindfulness, de spiegel van de natuur en de kracht van visualisatie.

Focus

  • Verbinding met de vier elementen en je innerlijke natuur
  • Belichaamde rust, verscherping van de zintuigen, vertraging gedachtestroom
  • Een boost voor je creativiteit en focus
  • Een stapje terug van het alledaagse leven, reflecteren
  • Verbinding in de groep, aandachtig luisteren zonder oordeel
  • Stilte, het één zijn met de natuur

Programma: Het programma bestaat uit vier delen die corresponderen met de vier elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur. Op elk van de twee dagen gaan we zo samen op reis door twee elementen. De twee enthousiaste gidsen hebben hun ervaring en liefde voor de natuur verbonden om voor elk van de elementen een aantal rustgevende, verbindende en creatieve activiteiten aan te bieden. Hierdoor zullen we meer in contact komen met de basis elementen in de natuur en in onszelf. We laten het rustige naar boven komen, gaan observeren en door de zintuigen het hier en nu ervaren.

Tijd: De workshop bestaat uit twee volle dagen met programma van 10.00 - 17.00 uur incl. een lunchpauze.

  • Dag 1: Vrijdag 17 april 2020 van 10.00 - 17.00 uur
  • Dag 2: Vrijdag 1 mei 2020 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie: Charlotte-Elisabeth hoeve - Landgoed Bleijendijk, Bleijendijk 1, 5261 NL Vught

Onze Reis door de Elementen zal zich ontvouwen in de natuur van Landgoed Bleijendijk, in het prachtige beukenbos, onder kastanjebomen, bij magische waterpartijen en nog veel meer. Sommige delen van het programma en de lunch zullen binnen plaatsvinden waar we op kussentjes en dekentjes in het knusse gebouw van het Charlotte-Elisabeth hoeve even tussendoor iets lekkers zullen gaan drinken en eten.

Groep: Max. 15 deelnemers.

Taal: Nederlands.

Meenemen: Comfortabele warme kleding (extra lagen) en schoenen, regenjas en/of paraplu, eventueel een waterfles en een notitieboekje.

Wat is inbegrepen: Workshop programma voor twee dagen, begeleiding van twee gecertificeerde gidsen, biologische vegetarische lunch, koffie, thee en wat lekkers erbij, alle benodigdheden en materiaal voor de workshop

Gidsen: De workshop wordt begeleid door twee gecertificeerde gidsen Ankie van Wildernest en Kat van Shinrin-yoku Nederland: Way Back Home

Of maak gebruik van het onderstaande contactformulier als je nog vragen hebt.

Neem contact met ons op
Feedback van deelnemers:

Thank you for a Magical time. What you do, how you hold space and who you all added up to the incredible peace and beauty we experienced. Thank you for doing this important work!

Thank you for sharing this connection. Your loving invitation to experience magical deepening with forest and nature. Our sharing in beauty. Guiding me to deep rest, being guarded by a dragonfly. I felt touched in every sense. Thank you so much for this timeless meeting!