Presence & Self-Care Mentoring 

Leef minder in je hoofd en meer in het hier en nu.

Individuele begeleidingssessies om je te helpen minder in je hoofd te zitten en meer in het hier en nu te komen. Hiervoor spreken we af in de natuur ('s-Hertogenbosch en omgeving) of online, waarbij we allebei vanuit onze eigen dichtstbijzijnde natuur deelnemen. 

De sessies hebben een op maat gemaakte aanpak gericht op onderwerpen zoals bijvoorbeeld:

 • Hoe je kunt stoppen met overdenken en je denkvermogen op een meer gerichte manier kunt gebruiken.
 • Hoe je jezelf minder druk kunt maken en de ruimte kan maken voor jezelf, wat er echt toe doet en het leven dat je echt wilt leiden.
 • Hoe je op een efficiënte manier voor jezelf kunt zorgen, zodat je duurzaam voor anderen kunt zorgen.
 • Hoe je bewust gebruik kunt maken van een van onze zintuigen, de heart-felt sense of the present moment om jouw levenskwaliteit te verbeteren, 
 • Hoe je de gewoonte kunt ontwikkelen van bewust rusten, zodat je kunt leven en werken vanuit je hoogste potentieel zonder negatieve gevolgen voor je gezondheid of relaties.
 • Het cultiveren van de kunst van het niet-doen en niet-reageren.
 • Het kalmeren van de geest en diepere verbinding met de natuur verkennen.
 • Hoe je kunt stoppen met het gevoel dat je iets mist of nog veel aan jezelf moet werken voordat je blij kunt zijn met jezelf.
 • Hoe je je huidige levenssituatie kunt accepteren en/of veranderen.
 • Hoe je kunt loslaten om in het verleden te leven of constant te plannen.
 • Hoe je kunt stoppen met de behoefte aan controle en gewoon kunt zijn, 
 • En nog veel meer.

"If you're realizing that you're too far from home (your inner nature) and are considering Forest Therapy, don't look any further. Kat is an unusually beautiful soul who is deeply connected to nature and has a wisdom beyond her years. She lives what she offers. I had one conversation with her and had surprising insights." - K.G. Johnston, author of The Way of Effortless Leadership

Zie hier voor meer reviews.

Locatie en online:

De sessies kunnen plaatsvinden in persoon tijdens een wandeling in de natuur ('s-Hertogenbosch en omgeving), of online waarbij we allebei vanuit onze eigen natuurlijke omgeving verbinden.

Tijd, duur en frequentie:

De sessies kunnen plaatsvinden op woensdag, donderdag of vrijdag. De duur, het tijdstip en de frequentie gaan we samen afstemmen zodat deze het beste bij jouw behoeften en schema passen.

Tarieven:

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier of kn@econidra.com

Klinkt het als iets voor jou? Wil je de details bespreken? Aarzel niet om contact op te nemen!

Contact Us

Voor transformatie heb je rust nodig. Rust in je hoofd.


Wat het je gaat brengen

De voordelen van het leren om op een meer ontspannen manier in het moment aanwezig te zijn en je welzijn te ondersteunen, kunnen je levenskwaliteit flink verbeteren. Enkele effecten die je kunt ervaren:

Verminderde stress en bezorgdheid. Door je te richten op het huidige moment, kun je losbreken uit de vicieuze cirkel van piekeren en zorgen die toch vaak alleen in ons hoofd bestaan. Hierdoor ga je meer kalmte en rust ervaren, waardoor je stress- en angstniveau vermindert.

Verbeterde mentale helderheid en focus. Wanneer je meer bewustzijn van het hier en nu cultiveert, verbeter je je vermogen om te concentreren en gefocust te blijven. Op een natuurlijke manier creëer je ruimte voor helder denken en besluitvorming.

Verbeterd emotioneel welzijn. In contact zijn met je lichaam en hart stelt je in staat om je emoties effectiever te erkennen en te begrijpen. Hierdoor kun je met meer compassie en zelfbewustzijn met je gevoelens omgaan en meer verbeterd emotioneel welzijn en veerkracht ervaren.

Zelf-acceptatie. In het hier en nu de verbinding kunnen maken met je hart bevordert zelfmededogen. Het stelt je in staat om vriendelijk, accepterend en begripvol te worden naar jezelf. Je krijgt een gezondere relatie met jezelf en je lichaam en een verhoogd gevoel van eigenwaarde.

Betere relaties. Wanneer je volledig aanwezig bent in je interacties met anderen, creëer je ruimte voor oprechte verbinding die dieper gaat dan woorden alleen. Door aandachtig te luisteren, emotioneel beschikbaar te zijn en authentiek vanuit je hart en het moment te reageren, cultiveer je sterkere en betekenisvollere relaties.

Leren luisteren naar je lichaam. Door af te stemmen op je lichaam in het huidige moment, ontwikkel je een dieper begrip van de behoeften en de signalen van jouw lichaam. Vanuit het respect voor de natuur die je bent ga je vanzelf keuzes te maken die je fysieke welzijn ondersteunen.

Verbeterde creativiteit en intuïtie. Minder verstrikt zijn in je gedachten en meer verbonden zijn met je hart en lichaam opent de deur naar verbeterde creativiteit en intuïtie. Je krijgt toegang tot een bron van inspiratie en inzichten die van nature ontstaan wanneer je jezelf volledig aanwezig en ontvankelijk opstelt.

Verbeterde fysieke gezondheid. Het beoefenen van zelfzorg die afgestemd is op de echte behoeften van jouw lichaam en geest bevordert lichamelijk welzijn. Het versterkt je immuunsysteem, verhoogt energieniveaus en helpt burn-out en ziekte voorkomen.

Versterkte veerkracht en copingmechanismen. Reguliere zelfzorg en diepe rust bouwt veerkracht op door je innerlijke hulpbronnen aan te vullen. Door tijd te nemen om op te laden en voor jezelf te zorgen, beschik je over gezondere copingmechanismen om de uitdagingen en tegenslagen van het leven aan te pakken.

Meer work-life balans. Door zelfzorg echt de prioriteit te geven, leg je een basis voor een gezondere balans tussen je werk- en privéleven. Door grenzen te stellen en tijd vrij te maken voor simpele momenten die je levensplezier en ontspanning brengen, kun je burn-out voorkomen en een duurzame levensstijl creëren die zowel persoonlijke als professionele aspecten van je leven voedt.

Verbeterde productiviteit en prestaties. Wanneer je consequent zelfzorg beoefent op een manier die duurzaam is voor jou, optimaliseer je je fysieke en mentale welzijn, wat leidt tot verhoogde focus, creativiteit en productiviteit.

Presence & Self-Care mentoring op basis van  embodiment, bosbaden en EcoNIDRA helpen je om echte verbinding met jezelf en het leven te belichamen. Deze shift is iets wat ja gaat uitstralen en wat ook anderen zullen merken! 

Neem gerust contact met me op via kn@econidra.com als je vragen hebt of de details wilt bespreken! 

 

Je zal het wel eens moeilijk hebben, totdat je inziet dat je het niet moeilijk hoeft te hebben. -Eckhart Tolle